Так чи інакше, час від часу кожному з нас доводиться користуватися послугами таксі. Найголовніша проблема полягає саме в тому, як обрати найбільш оптимальне таксі для себе. Хочется, аби воно було одночасно комфортним та економічним.

Жіноче таксі — на сучасному ринку послуг явище досить нове, але вже привернуло до себе багато уваги. Аналогічна практика вже давно існує в багатьох державах, але в нашій країні вона з’явилася лише кілька років тому.

Самою головною перевагою жіночого таксі є те, що всі його водії — жінки. Особливо це до душі жіночій статі, так як після повідомлень про водіїв-вбивць їхати в машині однією з чоловіком досить страшно. Жінка психологічно відчуває себе більш комфортно поруч з іншою жінкою, ніж з чоловіком-велетнем, у якого прокурений салон й завжди включений шансон.
  Другою перевагою є те, що жіноче таксі возить тільки винятково жінок або жінок з дітьми.

Більшість автомобілів таксі обладнано спеціальними дитячими автокріслами, що зручно при поїздці з маленькою дитиною. Також що можна легко організувати перевезення дітей. Це дуже зручно, якщо ви ніяк не встигаєте заїхати по дорозі на роботу в школу або просто ваш автомобіль зламався. Безпека та доставка дітей в потрібне місце до потрібного часу гарантується фірмою, яка це таксі подає.
 Третією перевагою , яка , безсумнівно, сподобається більшості жінок, є те, що всі машини однакового кольору та моделі. Колір, як правило, рожевий. Найчастіше для жіночого таксі закуповуються іномарки, але можливо і вітчизняне авто хорошої якості.

Кожна жінка-водій має великий стаж водіння (як мінімум 10 років), тому ваша безпека забезпечується на найвищому рівні. Кожна машина має засоби забезпечення вашої безпеки в разі аварії та регулярно проходить технічний огляд. У момент користування даним видом транспорту кожна його клієнтка є застрахованою.

Таке таксі надає також романтичні послуги. Якщо молодий хлопець , наприклад, вирішив зробити своїй дівчині сюрприз, то він може замовити жіноче таксі для доставки коханої до необхідного місця побачення. При наявності бажання автомобіль можна прикрасити стрічками та квітами.
 Безсумнівною перевагою є і те, що практично всі жінки-водії проходили спеціальні медичні курси і зможуть у разі потреби надати першу медичну допомогу. Крім того, кожна жінка може попросити засоби інтимної гігієни, якщо вони їй терміново знадобилися.

Для жінки у будь-якому випадку значно зручнішим їздити на жіночому таксі, так як, при наявності бажання, ви завжди можете побалакати з водієм про будь-яких жіночі проблеми. Деякі служби стали надавати також жіночі журнали чи навіть цукерки. Запах в салоні клієнт може обрати сам, єдиним обмеженням є наявність алергії у водія.
  Як показує практика, ті, хто вже хоч раз скористалися жіночим таксі, стають його клієнтами надовго.

UK